Черен и бял избелващ крем за лице 2019-11


2019-02-23 13:59:25

Избелващ крем за лице " Кокона и Майка". Черен и бял избелващ крем за лице.

Поръчай за 6, 000. Крем за лице с бял чай SPF 11 Подмладяваща грижа + избелване на старчески петна + Двойна UV защита от UVB + UVA лъчи Активни компоненти: екстракт от бял чай → антиоксидантна и антибактериална защита.

Хидратиращ черен крем за лице с Бял хайвер и Перлен прах, 50 мл. АХРОМИН крем с избелващо действие Преимущества на избелващ крем Achromin: нова подобрена формула за по- безвредно избелване внимателно подбрана комбинация от избелващи агенти с доказана ефективност намалява синтеза на.

Масло от бял трън. Черен и бял избелващ крем за лице.

В търсене на най- добрия крем за лице, който да хидратира в дълбочина, да подхранва кожата, да има избелващ ефект, да предпазва от поява на нови петна и да действа антибръчково, открих. Избелващ крем за лице, Христина, 100 мл.

Масло от бял трън. Използваните в представянето на крем " Bodi Beauty Bille- BA Skin Whitening Cream - Избелващ дневен крем за лице от серията " Bille- BA" " текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските.

Избелващ нощен крем за лице – осигурява активно избелване на лунички и пигментни петна по кожата по време на сън, когато кожата е в покой и е най- податлива на действието на активните съставки. Анти ейджинг домашен крем за лице.

+ Купете Хидратиращ крем за лице 24часа с Бял Хайвер и Перлен прах или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите 2% отстъпка. За черен дроб и жлъчка.

Гаранс Избелващ крем за лице е подходящ за всеки тип кожа, особено необходим за зряла и увредена от слънцето кожа, която е по- склонна към образуване на петна. е тъмно кестеняв- почти черен.

Гъста е, бухнала.

Дълбок линеен крем за лице - Грижа за чувствителна кожа на лицето