Со2 лазер преди и след бръчки 2019-09


2019-02-23 01:56:50

СО2 ЛАЗЕР / ФРАКСЕЛ- ЛАЗЕР ИМА СЛЕДНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ: 1. Третиране на петна – ipl и СО2 лазер Премахване на пигментации Технологията IPL ® е специално пригодена за отстраняване на доброкачествени пигментни лезии като.

Преди и след. По време на процедурата се усеща.

Со2 лазер преди и след бръчки. За целта се обгаря мястото с лазер и на негово място се показва.

Лазерен пилинг – СО2 лазер CO 2 лазерите се считат за най- универсалните и достъпни лазери. Вижте снимки на резултатите от работата с фракционен лазер.

Тя помага со2 много за заличаването на бръчки. Драстични резултати се постигат само след една сесия.

Лазер под со2 повърхността увреди кожата във формата на цилиндър, че тялото, а след това извадете и нов колаген и така изчезва бръчки. Необходимо е да се използват слънцезащитни продукти със слънцезащитен фактор 50+, както преди, така и няколко месеца след лазерното третиране.

Фракселна процедура – лазерен рисърфърсинг: ♦ бръчки Отстраняване на хипер и хипотрофични белези след травми и операции. Преди и след процедура с този вид лазер, трябва да се използва слънцезащтен крем и да се избягва излагане на директна слънчева светлина.

Со2 лазер преди и след бръчки. Фракселният СО2 лазер е подходящ и безвреден за всички типове кожа.

Този вид лазер има спектрално излъчване в невидимата, инфрачервена част от спектъра – 10 600nm. Чрез преди нагряване на дермата се оставят микро дермални.

Драстични резултати се постигат само след една сесия. Процедурата не со2 е болезнена, но за по- преди пълен комфорт се осъществява след локална анестезия.

Против стареене krem ​​eki - 19 foss st westfield ma 01085