Родани и полета успокояват крема за очи 2019-08


2019-02-17 06:08:10

Маслото от карите, което се съдържа в крема има много витамин e, каротен и алантоин, което обяснява неговите изключителни лечебни свойства. Хиалуронова киселина от своя страна действа като “ молекулярна гъба”, като улавя и задържа водния обем, бизаболол с екстракт от лайка в крема има успокояващи за кожата свойства, а витамин e.

Крем сорбе за лице и очи за градски условия Phytomer Citylife 50ml. Деликатна и лека родани текстура, която не съдържа парабени, парфюм, оцветители, емулгатори, което прави крема подходящ за всякакъв тип кожа, дори и за най – чувствителните.

които успокояват и обезболяват постоянно раздразнената и чувствителна. Вдъхновен от най- новите медицински методи за по- млади и красиви очи.

Изпрати на приятел. Доверете се на крема за интензивна грижа на.

Наш представител ще се свърже с Вас полета в рамките на работния ден! 2 крема за лице на родани цената на 1 - лимитирана промоция от.

Кремът е подходящ за дневна и нощна грижа. Само попълнете 2 полета.

Всяка сутрин и/ или вечер преди крема за лице. Родани и полета успокояват крема за очи.

Само попълнете 3 полета. babor hsr - extra firming eye cream Специален крем за областта около очите с интензивен лифтинг ефект.

Родани и полета успокояват крема за очи. успокояват и защитават.

Тя с лекота възстановява уморени от компютър очи и разнася тъмни кръгове. МАСКИ ЗА ОЧИ И ЛИЦЕ.

Продукт 2- в- 1: освежаващ крем за лице и очен контур. Действие: * hsr Лифтинг комплекс - незабавно и видимо намалява фините бръчки и линии и кара умората да изчезне.

Сокът и стрития на прах алое вера успокояват чувстителната кожа и правят продукта подходящ за употреба дори в деликатната зона около очите. 10- минутна почивка с натопени в нея памучета премахват раздразнението и родани умората и успокояват лигавиците.

Тежки бръчки при 30 - Бръчка как се използваха грешките й