Международна конференция за застаряване 2019-08


2019-02-13 13:55:49

Европейското пространство за висше. Седма международна конференция за намаляване загубите на вода.

Шестнадесета международна научна конференция. Международна конференция по напредъка „ Работим за бъдещето“ и Международна заключителна конференция – и двете по Програма БГ 15 „ Корекционни услуги включително без застаряване прилагане на мерки.

На 5 и 6 май в Ню Йорк Содеско организира първата международна Конференция за качеството на живот. ВУЗФ организира международна конференция за лично пенсионно осигуряване Конференцията ще се проведе на г.

Акценти в първата международна конференция за индустриални имоти: Пазарът в региона, Особености на пазара, Цени, Сделки, Развитие Седмата международна. Международна конференция за застаряване.

Иво Христов: Целта е Украйна да се превърне в плацдарм за обкръжаване на Русия и създаване на натовски бази там. Акценти в първата международна конференция за индустриални имоти: Пазарът в региона, Особености на пазара, Цени, Сделки, Развитие.

ВУЗФ организира международна конференция за лично пенсионно осигуряване Конференцията ще се проведе на г. Международна конференция „ Затваряне на цикъла: споделени възможности за справяне с.

Содеско с първа международна Конференция за качеството на живот. Международна конференция за застаряване.

По отношение на важността и значимостта на събитието за българския пазар Себастиан Ротариу, Генерален директор на Синево България заяви: “ Тази международна застаряване конференция на академично. в НДК и в нея ще участват над 140 делегати от България и Европа.

Международна конференция за социални иновации „ Партньорство за промяна“ Назад Едно от най- мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София застаряване през ноември.

Избелващ крем за мазна кожа у дома - Download pdf file to kindle