Съставки стареещи продукти за грижа за кожата 2019-08


2019-02-13 13:07:55

Продуктовата гама е подходяща за всеки тип кожа и дава стареещи усещане за здрава и красива кожа. Обогатена с натурални активни съставки, които омекотяват чувствителната кожа.

Използвайте за почистване на лицето всяка сутрин и вечер като първа стъпка от ритуалите за грижа за кожата. Изследваните, в NGDerm, категории са използвани за създаването на персонализирани продукти за грижа за кожата въз основа на индивидуалните генетични заложби.

Съдържа sinodor - абсорбент, който спира миризмата. Постигнете професионално изглеждащи резултати* със Системата за грижа за кожата с витамин С и хиалуронова киселина, която намалява видимостта на мимически бръчки и помага за предотвратяване на бъдещата им поява.

В аюрведичната медицина, куркума наред с другите приложения, се използва за лечение на рани и обриви, както за обща грижа за кожата. Още от древни времена са се правили тайни формули или тоник продукти за гладка кожа, чиито състав е забулен в мистерията на времето.

Открийте продукти грижа за кожата от Vichy Laboratoires с благотворното действие на Термалната вода Vichy. на активните съставки на останалите продукти в програмата за поддържане на красива и здрава кожа.

правилното количество активни съставки, за да се прицелят. грижа за кожата.

Съществуват няколко различни форми на Витамин a, използвани в продукти за грижа за кожата и заключението е едно и също: Ретинол действа отлично. Вярваме в силaта на естествените природни съставки.

Когато добавим опит и научни познания, получаваме ефективни резултати. активни съставки, които мигновено правят кожата гладка.

Съставки стареещи продукти за грижа за кожата. Съставки стареещи продукти за грижа за кожата.

Уникалната формула за грижа на кожата, с натурални субстанции. Безкомпромисна грижа за кожата.

Без парфюм, без оцветители, без алкохол* ( * етилов алкохол). За първи път лаборатории Vichy успяват да стареещи създадат продукт с 89% концентрация на Термална минерализираща вода, добавяйки към нея хиалуронова киселина - хидратант за кожата с естесвен произход.

портфолио ще намерите точните продукти за грижа за кожата. Съставки стареещи продукти за грижа за кожата.

Добави продукти за 44. Грижа за кожата винаги е била важна част от схемата за красотата на жените.

Без значение от възраст и тип кожа, в нашето богато портфолио ще намерите точните продукти за грижа за кожата, формулирани специално за вашите нужди. и получаваш безплатна доставка на цялата поръчка!

вижте подобни продукти. Безопасност.

Открийте всички продукти. ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ; ГРИЖА ЗА стареещи СУХАТА КОЖА.

Уникалната формула за грижа на кожата, с стареещи натурални субстанции открити в алоето е идеална за ежедневна употреба, специално за суха и чувствителна кожа. Формула само с 11 съставки.

ПРОГРАМА ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА. - като първа стъпка от сутрешната си грижа за кожата.

Линии под очите отстрани - Clinique против бръчки за очите