Аквафората предотвратява появата на бръчки 2019-08


2019-02-13 12:34:14

БИОТЕН ДЖЕНОВЕЙТ РЕГЕНЕРИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ spf15 50 мл. Предпазва, регенерира и хидратира нежната кожа около очите и устните.

Аквафората предотвратява появата на бръчки. Кожата е видимо по- гладка и стегната, а тенът – равномерен.

Подхранващият крем аквафората против бръчки на Botalife е 100 % натурална формула, обогатена с масло от макадамия. Кремът подпомага за възстановяване на влажността на кожата и предотвратява появата на.

Аквафората предотвратява появата на бръчки. spf 15 предпазва кожата от стареене, причинено от uv лъчите.

Изглажда фините бръчки, предотвратява появата на нови, бори се с признаците на стареене. Иновативна формула и революционна технология против стареене, бързо запълва и предотвратява появата на бръчки, необходими са само 5мин.

Есктрактът от растителни стволови клетки от Globularia Cordifolia заглажда съществуващите бръчки и предотвратява появата на нови. Много фактори атакуват вашата кожа ( uv лъчите, замърсяването, стресът) и могат да нарушат правилите функции на клетките и да причиня.

Намалява фините линии и предотвратява появата на бръчки Интензивна хидратация през целия ден Предпазва от вредния ефект на UV- радиацията. Това древно масло има способността да предотвратява появата на бръчки и да ги лекува след като са се.

- незабавен ботокс ефект и по- млада кожа. Редовната употреба предотвратява появата на нови бръчки.

Редовната употреба на крема предотвратява появата на нови бръчки, а за 4 седмици съществуващите видимо намаляват. Тя стимулира естествената регенерация на клетките в епидермиса, заглажда съществуващите и предотвратява появата на нови аквафората бръчки.

Това води до появата на бръчки и отпускането на кожата най- вече върху лицето и шията. Редовното прилагане на крема прави аквафората кожата стегната, твърда и еластична в зоната на клепачите.

Как да се лекуват бръчките на горната устна - Настройка за филм за бръчки