Масло от шипка за бръчки на челото 2019-08


2019-02-13 09:35:47

Поръчай за 100. Българско шипково масло, извлечено от семената на плодовете на диворастящи шипкови храсти е едно от най- ефективните масла за третиране на бръчки и белези.

Масло от ШИПКА - 100% чисто, студено пресовано, органично 10ml 17, 00 лв. Начин на употреба: За кожата на лицето: 5 – 6 капки масло от шипка се нанасят на чиста кожа с масажни движения.

Българско шипково масло, извлечено от семената на плодовете на диворастящи шипкови храсти е едно от най- ефективните масла за третиране на бръчки и белези. Бръчките по челото – това не е нещо страшно, но е много неприятно.

За масаж:. + Купете Масло от шипка - 50 мл челото или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите 5% отстъпка.

Те силно влияят на външния вид, като му прибавят поне пет години, а понякога и десет. Био масло шипка е едно от най- добрите масла против бръчки и възстановяване на кожата.

Масло от шипка за бръчки на челото. МАСЛО ОТ ШИПКА - 10 ml.

Едно от най- добрите масла против бръчки и белези. За тях разказват от.

То подхранва, съживява кожата и действа срещу бръчките особено в зоната около очите. Хидратира, регенерира и заличава бръчки и белези по кожата.

Упражнения за отстраняването на вертикалните бръчки на челото: 1. Маслото от шипка е подходящ вариант, който може да се нанася на лицето с компрес.

Масло от шипка за бръчки на челото. Така порите се отварят и увеличават шансовете за проникване на лечебните съставки в кожата.

Канал от майка за майки и за всички онези, които се интересуват от по- чиста козметика и грижа за тялото; от. Маслото от шипка е изключитено регенериращо и стягащо масло, подходящо за суха, нормална и старееща кожа.

Против стареене на лицето маска против стареене маска за лице - Флуороурацилов крем за възрастови петна