Значение на стареенето и синоними 2019-07


2019-02-07 00:12:56

Стареенето стареенето 2 пряко и преносно значение на стареенето думата. От производните думи се образуват непроизводни чрез наставки и представки.

Подземната част на растение, с която се крепи в почвата и извлича вода и хранителни вещества от нея. Думите, които са с различен звуков състав, но са близки по значение, се наричат синоними.

Произходът на думата е от старогръцки син ( σύν) означава „ с“ и онома ( ὄνομα) – „ име“. Значение на стареенето и синоними.

Дълбоки корени. В речниковата система на езика се срещат и такива синоними, които са напълно еднакви както по значение, така и по стилистичната си принадлежност и употреба.

Значение на думата. Значение на думата корен.

Образни синоними. СИНОНИМИ Обратно на омонимите в езика съществуват думи, които са различни по звуков състав, но са близки по значение.

скиор - спортист, който се пързаля върху сняг с помощта на пособия, наречени ски и щеки. скиор - 5 букви, 5 звука значение на думата звуков състав на думата.

Значение на стареенето и синоними. Синоними на думата.

Най- изгодни цени и онлайн резервация на билети. Синонимите са близки по значение думи, които се различават по форма — пишат се и се чуват различно.

синоними, ( два) синонима, м. трети са по- далечни по значение ( гледам и виждам, съперник, противник и.

синоними. корени, ( два) корена, м.

Обяснете какво означава тази дума? антоними guestf1eaf82 3 клас- части на думата- правопис 13.

Дума, която е близка по значение, но различна по звуков състав с друга дума. Ако дадена дума я няма и желаете да помогнете за обогатяването на речника - моля изпратете ни я ( през формата за контакти) заедно с добре разписано значение и синоними или превод и след.

Значение на термини и словосъчетания.

Най добрият крем за увиснали клепачи - Повторно използване на кремове за лице